GOD JUL



Visst blev mina julgrupper fina? :D
GOD JUL PÅ ER ALLA!


Julpyssel

Hemmapyssel ^^

När man är mitt uppe i allt stök med lägenheten så upptäcker man att det inte är långt kvar till jul! Naturligtvis måste jag göra lite julkort ^^ Så förutom att måla och skruva ihop kökslådor så slog jag in de första paketen och pysslade ihop lite julkort. MYSIGT! Jag köpte ett julkorts-paket, lim och några glitterpennor på Panduro. Det är en bra affär om man vill pyssla lite själv. Ja gjorde bara några julkort till familjen, men det räcker.. Man vill ju inte bli överamitiös... haha. Men visst blev de fina?


Nickelback är bra :)



NICKELBACK
~ Never gonna be alone


Klåfinger

Nu har jag börjat mickla lite med min blogg.. har varit helt ointresserad av det innan, men när man väl tar sig tid och provar lite så är det inte så svårt. Det var ju ganska roligt dethär :D

Jag har lagt till snö på bloggen för att få lite mer julkänsla.. Hur jag ska få bort det däremot är ett senare problem. haha

Klåfinger fixar

Dessutom så ser det ut som om jag håller på att bli flintis!! Jag har färgat håret mörkbrunt och nu har mitt blonda hår växt ut ca 1,5cm så det ser ut som att ja har väldigt högt hårfäste, eller halvvägs till flintis.
Men det ska jag minnsan fixa i morgon.. som sagt, klåfinger fixar.

(smeknamnet fick jag i USA eftersom jag var och pillade på alla tekniska grejjer som inte fungerade och för det mesta så lyckades jag faktiskt få igång skroten. :D)


Handy girl

Det flyter på med lägenheten.. Jag var där och tapetserade och målade helt själv. första gången jag tapetserade och måste säga att jag var riktigt duktig på det. Linda hjälpte mig att måla lite i förrgår, det var kul med lite sällskap.

Idag har jag kramp i armarna eftersom jag var och köpte golv för 2000kr(!!!) och lat som jag är så måste jag bära två paket åt gången. haha. Det känns som att det kommer bli riktigt bra. Är lite sugen på att göra en fondvägg i köket med undervattens grejer.. Då menar jag att jag tänkte måla själv. Fick sjukt mycket inspiration av filmen jag såg ikväll "Sharkwater". Men då tänkte jag mer på de fina bitarna. Är helt fascinerad av oceanen. Det finns så mycket vi inte vet om. Så mycket yta som man aldrig ens utforskat. Älskar att simma runt bland färggranna fiskar. Det har jag gjort i thailand.. Men det är något som är häftigt men ändå skräckblandat när det finns hajar i vattnet. Så ialf, sökte på sköldpaddor och hajar och sånt och fick upp en massa häftiga bilder. Skissar väll ihop något eget om det blir något.. Men jag skjuter det på framtiden eftersom jag inte ens flyttat in ännu.. haha

najs


Sharkwater.com

SHARKWATER  

Såg just en film på tv:n om hajar.. Att de slaktas bara för deras fenors skull. Fiskarna skar av fenorna och dumpade hajarna i havet. Det borde inte få hända!! HELT SJUKT! Blir så förbannad på sånt! Folk som inte tänker alls..

Annars var det en jättefin film om hajar, den var fint gjord, bra filmad.. Man märkte att det fanns passion hos de som gjorde filmen.


  SHARKWATER

RSS 2.0