Jobb

Nu står jag på jobbet igen.. Det har varit sjukt mycket folk i rullning idag. Men nu frammåt kvällen är det lite halvdött. Jag var hemma hos mamma o pappa och stal deras ena bil tidigare idag och så lyckades jag glömma min mobil där... mindre lyckat. Linda hade ringt mig så hon fick ringa jobbet istället. Jag känner igen hennes sista siffror så när jag svarade första gången sa jag "andra ändan" och andra gången svarade ja "brandkåren".. Hon tyckte det var lite kul, och JA. Jag svarar så i jobbtelefonen om jag har tråkigt. haha. Sånt man roar sig med. ;P

Hold on


Uppdatering

Jag gjorde Högskoleprovet för första gången... Det gick skit! haha. Har inte fått resultaten än, men jag känner att det gick åt skogen. Med tanke på att jag inte har pluggat på ca 3 år så bryr ja mig faktiskt inte så mycket. Vill egentligen inte plugga nu heller.. Men nåt måste jag hitta på.

Efter provet så tog jag tåget upp till Stockholm och hälsade på kusinerna. Mosters man fyllde år så jag passade på att grattra honom också. Vet inte riktigt hur det gick sen.. Jag hade redan bokat tåget hem men min kusin och hennes kompis övertalade mig att stanna. haha, så då blev det utgång på kvällen också och sen blev jag kvar.. Över hela helgen. Lite roligt med tanke på att jag bara skulle upp en snabb sväng.

Efter Sthlm åkte jag till England, jobbade en vecka där och sen kom Johanna och hälsade på mig... Vissa dagar var jättefina. Riktigt varma och fina. Vi åkte in till London en av dagarna och gick från waterloo till Tate modern, sen över Themsen till st.Pauls. Vi tänkte gå till Oxford street och Holly som jag tog hand om sa att hon inte ville åka tunnelbana så då gick vi... Ja ba: Det är åt dehär hållet. haha, vilket det var.. Men det va en jävla bit att gå! haha. Johanna o Holly var rätt mördbultade, men jag mådde fint när vi kom fram. haha ^^

När jag kom hem så fick jag ryck att ja ville åka till Oslo. Så jag messade Madde och kollade om vi kunde åka och hälsa på Therese. Det gick bra. Så då åkte vi buss upp. åååå lång tid tog det också! Vi åkte från västerås kl 10.15 och var framme i Oslo typ 17. Vi blev stoppade i tullen, de plockade av två nissar som inte fick åka vidare.. De luktade lite skumt. Så det var lika bra. Sen satt det en fylletant framför oss som luktade gammal öl. Madde kände inget för hon var täppt i näsan. så där satt jag och sniffade. haha :P

Förra helgen var jag med Emelie på The last Bounce i globen. Det var sjuuuuukt bra! Ja vill också kunna dansa sådär!! åååååå Om de ger ut rn dvd så ska jag köpa. :D Emelie hade varit och sett gökboet med dem förut. De hade med en bit från den showen med.. En av favoritbitarna.

Igår var jag med Madde o Glenn på streetrace. Först åkte vi på Bilträff i Nyköping. Det var asmycket folk!! Överallt! Polisen hade spärrat av parkeringen och grejjer för att det var för mycket bilar. Jättefina bilar var det.

Nu är det mindre än en vecka kvar till Lady Gaga!!! :D Eftersom jag bokade så har Maria o Madde betalat sina biljetter till mig.. Men de har inte sett biljetterna än... Jag kanske inte har några...? :o :O haha ;)


Dance in the dark


RSS 2.0