Kryssning



Nu har jag varit på kryssning med jobbet. Det var skitkul! Trodde väll att det skulle vara okej. Men jag hade jättetrevligt. Jag kände också att det var en fördel att ha jobbat på många ställen eftersom det gjorde att jag kände fler människor. Nu kunde jag flumma runt själv eftersom jag visste att jag snart skulle hitta nån jag kände.

Vi åkte 13.40 i tisdags från centralen.. När vi kom till sthlm så hade vi en egen incheckning och vi fick hämta namnbricka och gottepåse innan vi fick gå omborsd. En timme innan alla andra :P Det var en klub på båten som var reserverad några timmar bara för oss. Efter det blev det buffé. nam nam. Jag käkade oxfilé. Sen när får man oxfile på en buffe? Jag gillade det ialf. Sen var det bara partaj! Jag kanske drog i mig liiite för mycket. Rävade sex gånger efter att jag sett och luktat på nån annans spya i hanfatet.. urgh.

7.30 var jag ialf på benen nästa morgon och gick till frukosten. buffe.. haha. Sen var det nåt litet möte igen, sen var det lunch.. och det var, gissa.... buffé. haha. Najs att allt var gratis. sånt gillar vi, gratis är gott.

¨¨"*o. . .o"*"o. . .o*"¨¨

Bussresan hem ska vi inte snacka om, så därför.. Jag var på NEW MOON på kvällen med två av mina närmsta vänner. Kände mig lite sliten men filmen var bra så jag somnade inte ialf. Eftersom jag har läst alla fyra böckerna redan och vet vad som kommer hända så tyckte jag filmen gick för fort. Det var så mycket mer i boken!! Inte för att skryta, eller jo förresten det är det nog. Jag läste böckerna på engelska. haha ;) och de är ganska långa.
Efter det sjutsade jag hem mina polare och åkte hem till mor och far, där jag så generöst delade med mig av soffan till två katter...

Så var jag på banken i morse och fixade lånet till nya lägenheten. Det var inga problem. Jag behövde inte ens ha mamma eller pappa att borga för mig. Det känns jätteskönt! Att de inte är inblandade alls. Jag var lite emot att de skulle borga, för jag ville inte det. Jag kände att det blir en liten hållhake på mig. Så som sagt. Det känns skönt. Det var lite surt att mäklaren inte hade med sig alla nycklar till lägenheten.. :S Men jag skulle komma förbi på måndag och hämta dem. Så nu är lägenheten och lånet officiellt mitt.
Dessutom när jag ändå var på banken passade jag på att skaffa mig ett fond/aktie-sparande och så började jag pensionsspara.. haha why not? Flera flugor i en smäll. 

På eftermiddagen idag var det jobb på schemat. Jag anmälde mig på bonusligans hemsida för att tjäna något på de medlemmar jag värvar. Man får typ 50kr om de blir medlemmar och handlar för över 500kr.. Lyckades få iväg ett tiotal medlemsansökningar.. så jag hoppas folk blir medlemmar så att jag får in lite extra cash. haha.
Jag passade även på att posta alla räkningar och brev till japan.. men den historien tar vi en annan dag. ;)

Sov gott!


lägenhet

För några månader sedan köpte jag en lägenhet och nu har jag äntligen fått tillträde. Så idag var jag dit med familjen och kikade lite.. Vad har jag gett mig in på? haha, totalrenovering nästa! :P Var på IKEA och meckade ihop ett kök på deras lånedatorer, som jag skulle kunna köpa.. men jag vet inte riktigt ännu. vi får se, jag måste fundera lite först..

Annars är det mycket jobb just nu. Känner att jag borde börja söka andra jobb och försöka få fast någonstans. El ialf på schema. Nu går jag bara och väntar på att chefen el cheferna ska ringa.. vilket de gör. Så jag har jobb i två månader ungefär.. sen kommer det en period med lite jobb och då går man bara och oroar sig för att man inte ska kunna betala hyran. Det har aldrig hänt att jag missat. Men jag oroar mig ändå! :S jag vill ha säkerhet! Är ju ganska trygg av mig annars.. är det för mycket begärt med lite trygghet.. va?

Man kanske ska börja plugga..? vad?

Känner mig lite deppig :( Är det den tiden på året kanske?

*



DAMIEN RICE
~ 9 crimes


Ullared

Ni vet detdär programmet som går på tv på måndagar kl 20, tror jag de är.. ialf.. I helgen var jag med brorsan, hans tjej och några polare i där. I Ullared. Vi åkte med dinresa.se. Det kostade 300kr tur och retur..Vi klev på bussen kl 2.10 på fredag kväll (lördag morgon) och satt på den ända tills klockan var 9.20 typ. Då var vi framme i Gekås, Ullared. Och FYFAN va lång kö det var! Jag lämnade jackan på bussen för att jag trodde det skulle gå snabbt att komma in.. Det var ett misstag kan jag ju säga. En timme tog det att komma in. Det var svinkallt ute, bara tur att det inte regnade. Kön efter oss var ännu längre (x3) än kön framför.. Hade vi kommit 10 min senare hade vi stått sist i den kön. Väl inne i butiken var det kaos! Man fick typ prejja sig fram med vagnen för att komma någonstans.. aldrig mer... aldrig mer på en lördag, och aldrig mer före jul!

Om du har missat programmet så går det att se på kanal5play.se helt gratis
:D


RSS 2.0