Grattis Madde

Happy birthday till dig Madde som blev 22 år igår!

I torsdags var jag ledig så jag och Maria spatserade ner på stan för att hitta de bästa presenterna. Jag blev 20 min sen, för att jag är seg.. haha. Jag, Emelie, Melvin och Rocky var ute på promenad i det slaskiga vädret precis innan. Hade varit och stulit päronens bil, så jag tog den ner på stan. Tänkte att ja kunde ställa bilen i punkt.. nära o bra.. Det var ju fullt på varenda jäkla våning så jag fick köra upp till 8:an och stå ute.. Det hade snöat in i tunneln som man åker upp i så bakdäcken tappade greppet och slirade lite när jag åkte där. Första gången jag åkte upp själv i ett parkeringshus. Jag avskyr att åka upp där.. så hellst står jag ute med bilen. 

När vi gick till systemet så lodade vi runt ett tag för att hitta något gott vin till fredagskvällen. Maria frågade en som jobbade där om tips. Hon ville ha ett vin som det inte blev så besk eftersmak på. Hon som jobbade där ba: Det finns inga viner med bäsk eftersmak.. vi ba.. nehe, men sur då? Det är väll klart det finns viner med besk eftersmak!! Vafan snackade hon om??? Tänkte säga det, men det är onödigt att mucka gräl om man inte måste. Tillslut hittade vi några halvtorra viner som vi trodde passade bra.. I Marias korg slutade det med två viner medans jag köpte halva systemet :P haha. När jag kom till kassan var killen pratglad och trevlig. Jag visade legg och han sa att det var jag på kortet.. Ja sist ja kolla så var det det.. men så har man ju alzheimers också. haha
Det stod en gubbe typ tre kunder efter oss. Så när Maria och jag står och packar i våra kassar så frågar han killen i kassan. Du som jobbar med sprit hela dagarna hur går det med sexet? Han pratade ju inte tyst heller. Killen i kassan ba:eeh, ja det var en bra fråga. Han verkade lite generad. Men asså PHAHAHAHAHA. vem ställer en sån fråga i kön på systemet.. när det inte är ens tur? haha

... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

Madde hade sin fest hos en jobbarkompis som bodde på andra sidan gatan ifrån mig. Hon hade gett Maria vägbeskrivningen. Den var jättelätt att följa. Huset till vänster om man stod med ryggen mot centrum. Så vi gick till det huset och stod och kollade på alla som bodde där. Vi  tyckte vi kände igen namnet på en som bodde där. Så kom det en gubbe med hund ut från huset och frågade om vi skulle in. Så sa vi att vi inte visste om det var rätt hus.
Jag: Är dethär 3B?
Gubben: Nej dethär är 3.
Jag:Men vart ligger 3B då?
Han:Det finns ingen 3B... Ni är helt ute och cyklar..
(men WTF) haha. Så vi ringde Madde. Då var det FEL hus! Fatta om vi hade gått upp till där vi trodde att det var och ringt på. "Sheeena, varefest här elle? får man kliva på? tack" Det hade varit fett kul. hahaha. Det var kul.
När vi kom till rätt hus så var det låst så vi fick ringa Madde igen. Då kastar de ner något från fönstret. För mig som inte pratar med nån i telefon ser det ut som en svart påse. Ja ba "Hundbajspåse!" Maria började garva.. Det var en svart strumpa med nyckeln i.. haha. Men ja tyckte att det såg ut som en flygande hundbajspåse. haha

Vi hittade BÄSTA presenterna. --> Twister, gasmaker, Hot pot hero och den fulaste klubban jag sett. haha ^^ Men jag tror att det var uppskattade presenter. Blanda nytta och nöje är ju bäst. 

Tack alla för en kul kväll!


L O V E . . . I´ll never learn

 


IKEA GÖR ONT

Igår var jag ledig och spenderade förmiddagen spatserandes på IKEA med bror och hans familj. Jag köpte lite förvaring som jag skruvade ihop senare. Eller bankade ihop snarare. Jag var för lat för att hämta hammaren så jag bakade med tången och klämde handen. Började blöda gjorde jag också :( Varför kan det inte bara vara lätt?? Det bara händer. IKEA gör ont.

Jag skruvade även dit de kökshandtag som jag hade kvar. :D Äntligen klar! Med det ialf. haha. Jag var även duktig och fixade mitt internet. Nu provar jag på Telenors mobila bredband. Det var obegränsat, både med tid och nedladdning. Det var lätt att installera, så ja antar att karman var tvungen att jämna ut lite. ^^

Och en viss liten pojke ville att jag skulle nämna honom på min blogg. Så då gör ja väll det då. NÄMND. haha ;)

Puss o kram världen!

P.S Min mobil är DÖD, har inte laddat den... för jag har förlagt laddaren. xP

Glöm inte slutsatsen IKEA GÖR ONT!


No more running from the future




JEANETTE THULIN
~ Story


*^o.<-^-> Musiken <-^->.o^*

Jag och Musiken


 Förut när jag lyssnade på musik kände jag något. Musiken rörde vid mitt hjärta. Musik var mitt allt. Jag sjöng jämt, ibland i flera timmar. Musiken berör mig inte längre, som den gjorde. Nu är det bara musik, musik som man nynnar med till.. även om den inte är bra. Jag nynnar.. jag sjunger inte. Jag har slutat sjunga. Det var länge sedan jag sjöng nu. Länge sedan jag fyllde lungorna till bredden med luft, så att det kändes som att lungorna och hjärtat skulle sprängas. Ibland tvivlar på att jag minns hur man gör...

Jag har slutat måla, slutat drömma.. När blev det så? Musiken har alltid varit allt. Den har inte varit det på ett tag nu. Kanske har jag växt upp? Ansvaret och allvaret i att bli vuxen blev för stort. Jag är inte den jag var förr. Som aldrig skulle bli stor. Nu är det dags att ta tillbaka mina drömmar. Göra något åt dethär. Börja sjunga och måla igen, vara mitt kreativa gamla jag. Jag tror att musiken fick mig att vilja måla. Igår när jag satt och bläddrade igenom olika konstsidor på nätet fick jag suget. Jag vill måla. JAG SKA MÅLA. Jag vill inte leva mitt liv i svartvitt.. Så kanske är det dags att sätta fart och få lite färg på omgivningen?


 Musiken och Jag



~ Bild jag tog i Thailand 08


sjukling

I tisdags var jag ledig.. Då blev jag sjuk. Det är tacken man får för att man jobbar så mycket. I stunden man slappnar av så får man fan för det. Låg och hyperventilerade under täcket hela onsdagen. Är fortfarande inte 100% kry.
Linda trotsade mina varningar och kom och hälsade på. Jag varnade om att det var på egen risk. Vi spelade lite yatzi och texas hold'em.. Jag skinnade henne på texas och yatzi:n gick väll sådär. När hon skulle åka hem hade hon också börjat nysa och ha sig hon med. Men jag kunde ju säga att jag varnat henne ialf.

Har haft så sjukt tråkigt när jag bara legat hemma så jag målade en vägg, möblerade om och städade. . . Jag städade.. :P Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och lodar. Pappa fyller år i morgon.. el om ca 4 min. Men ja tänker sova lite innan jag grattar. När jag kom hem till dem hade de världens perfektaste orörda snöhögar på framsidan så ja kunde inte hålla mig utan kastade mig i snön och rullade runt.. undrar vem som får skotta i morgon..

Ville bara tipsa om KLOCKREN.NU.. haha, ganska roligt tycker jag ^^

Natti natt


RSS 2.0