förändring

Jag kände att det var dags för en förändring och eftersom jag försöker spara pengar nu så fick det bli en färgning. Så i morse färgade jag håret mörkbrunt. Det blev jättebra :)


Dead and gone


      

T.I & JUSTIN
~ Dead and gone


Hälsan

Ligger hemma efter en kväll på jobbet. Jag lyssnar på Melissa horn och varvar ner...

Jag har varit riktigt duktig och skaffat mig ett friskis-kort. Så jag och en kompis har provat allt från pensio-spinning till Yoga. I fredags provade vi på något som heter core och tränar styrka i mage och rygg.. Träningsverk från helvettet följde mig två dagar efter.. känner fortfarande av det i magen. Vi får se hur länge jag orkar flumma runt och träna.. jag börjar alltid skratta av någon anledning.. och när jag skrattar så skrattar min kompis. Vilket gör det sjukt jobbigt att koncentrera sig på något annat.. så ett litet träningstips - Träna inte med mig ;)

Jag gjorde förresten ett hälsotest på aftonbladets hemsida (www.aftonbladet.se) Om man hade gått på hälsomyterna.. och jag är GRUNDLURAD! fick bara 3 av 10, men jag gjorde testet igen för att känna mig duktig. Då gick det bättre. Det handlade bla. om att man inte alls måste dricka 8 glas vatten om dagen för att vara hälsosam.. Och inte måste man träna 30 min för att kroppen ska börja förbränna. Kroppen kommer igång så fort du rör på dig. Jag har alltid tänt en extra lampa när jag ska läsa,om det är mörkt. Jag trodde att man förstörde synen om man läste i mörkret. Det var ju fel.. det också. :P Något som var sant var att morötter är bra för synen och fisk är bra för gravida.. Så det är bara att tugga på!

Denhär helgen var nog den sämsta jag haft på.. sen i somras. Det var min första lediga helg.. Ledig lördag-söndag. Jag bestämde mig för att gå ut med en kompis. Vi kom ner på stan vid halv 12, satte oss på pitchers, västerås. Under hela tiden vi satt där satt hon och pratade om en 17-årig tjej som skulle ragga på en kille som hon inte tyckte om. kl 12 bestämde hon sig för att åka och stoppa henne och lämnade mig ensam på stan.. :S taskigt läge. Men jag klarar mig alltid. Jag gick till pitchers och hittade några polare som jag joinade.. Vi hade trevligt.. Men tyvär var min kväll redan förstörd :(


surr surr

Idag är jag halvdöd.. Jobbade själv igår kväll och slutade 22.40.. efter det åkte jag hem till mamma o pappa eftersom de hade moster från sthlm på besök. Jag satt där en halvtimme och snackade skit. sen ringde min kära bror och skulle ha sjuts ner på stan, snäll som jag är ställer jag upp. Hemma var jag kl 24.. När ja lagt mig hör jag ett irriterande surrande ljud.. Men när jag tänder lampan så är det tyst och jag hör ingenting och så fort jag släckte lampan.. iiiiiiii, ja du vet hur det låter. Jag låg där till kl 2.30 när jag tog mig upp och tände lampan på toan.. efter att ja lagt mig börjar det surra igen. Nu såg jag den och på andra smällen tog jag den! Det var en stor mygga.. Borde inte de va döda nu?? Asså en MYGGA!? Nu?? WHAT? Det var lagom surt att gå upp när mobilen ringde 6.30. Bara upp till jobbet. :S Men nu ska ja på en mysig middag med mina kusiner.
^^

*KraM


RSS 2.0