Craaaazy

Helgen var heltokig! Jag var ut med johanna o Linda och det blev lite för mycket.. haha. Det började med förfest hemma hos linda där vi ylade o sprang runt. Sen skulle vi som sagt ut. Vi ringde taxi från oxbacken, ner på stan.. lagom lata.. haha. Sen minns jag att jag låg och garvade på golvet och linda o johanna snor mina skor. Linda den ena o johanna den andra och så sprang de iväg. Sen hade vi ringt min bror som inte hörde vad jag sa och tydligen hade ja tappat telefonen i soporna.. ojojoj. De hände lite grejer. Tur att man bara kommer ihåg hälften. ^^
eller..? haha

Telephone



Nu känns det som att hon gått lite till överdrift va?? :P
Hoppas att hon är bra i globen bara.

Why dont you say so?


Pelle <3 <3 <3

Nu sitter jag här mitt i natten och skriver.
Igår var mamma o pappa och avlivade Pelle. Min favviskatt. Det var sjukt jobbigt.
Han har ändå varit en familjemedlem i ca13 år. Jag följde med dem i bilen och innan vi ens hunnit ut på E18 så rann tårarna.. Jag fick världens ångest. Ville verkligen inte avliva honom, men han klöste sönder möblerna hemma hos mamma o pappa o väckte dem på nätterna. Det är synd att jag bor i en sån liten lägenhet, annars kunde han ha fått bo hos mig. Det hade inte gjort så mycket om han klöste sönder nåt.. fast det hade ju inte blivit något liv för honom. Han vet ju redan vad som finns utanför dörren.. Men ialf. Det blev så sjukt jobbigt att pappa fick sjutsa hem mig. Jag ville inte följa med till djurkliniken, mår fortfarande dåligt.
När jag kom hem tog jag en liten promenad med emelie sen gick jag hem och la mig i sängen och drog täcket över huvudet. 16 tim.

Kommer alltid älska dig Pelle och jag vet att du är på en bättre plats nu


Woops

GRATTIS TILL ALLA SOM FYLLT ÅR DENHÄR VECKAN!!
Lessen att jag inte kunde gå på alla födelsadagspartyn. Men det var typ 5pers som hade just födelsedagsparty denhär helgen. :S Hoppas vi kan ta igen det en annan gång.
Om jag missat att gratta någon så skyller jag på att jag fick en bildörr bakom örat tidigare i veckan.. (Det är sant) Fick världens bula bakom örat.

I lördags började jag med att gå till Emelie och gratta henne eftersom hon fyllde 22. YEY!
Efter det var jag ut och partade. Johannas kille hade 25års fest så klart man var där och hade kul. Det började med hemmafest och sen blev det BMB. Tråkigt att inte de följde med ut! Men jag förstår att de blev lite trötta. haha. Så taxi ner på krogen sen vet jag inte riktigt. Alla frågade vart jag tog vägen.. haha. Ja va lite här och lite där. (minns inte) haha Men kul det hade jag! ^^

Söndag morgon skulle jag börja jobba kl 10.18 så jag gick upp vid 8 och gjorde mig i ordning.. Mådde inge vidare så jag hoppade frukosten. Gick till bussen, vilken jag svor över att tiderna aldrig stämde. Det tog inte så lång tid innan bussen var där.. Jahapp, hoppade på den och åkte till stan. Konstant kikandes på klockan så att jag skulle hinna i tid. Bussen stod på stan typ 10 min innan den åkte och precis när vi åker kollar jag på klockan igen.. 5 över, det kommar bli tajt om tid.. Sen kollar ja igen. WTF!!? KLOCKAN ÄR JU BARA 5 över 9!!!! Ååååå! Jag kunde ha sovit en timme till! Inte konstigt att inte busstiderna stämde när ja kollade en hel timme fel. Ja hoppade av på oxbacken och gick restan av vägen. Garvandes, eftersom att jag inte sett att klockan va så lite.
När jag kom till jobbet kollade mina kollegor lite fundersamt på mig. Allt jag kunde vara var att sträcka upp händerna i luften och säga: "Jag vet inte, så fråga inte" haha :P Jaja shit happens..
Jag kom ialf inte för sent. ^^


Gaga in the Globe

I förrgår när jag läste tidningen såg jag att Lady Gaga skulle ha konser i globen. Så jag loggade in på nätet och kollade biljettsläpp och priser och så. Hon släppte biljetterna igår kl 9.00. Så jag messade två av mina kompisar och kollade om de var på. Klart de va! :D :D Så jag ställde klockan på 10 i 9 igår morse och väntade. ^^
Jag bokade på ticnet.se och fick sitta i kö nästan 45min!! KÖ 45 minpå internet!? Det borde vara olagligt... När jag kom fram så var de biljetterna jag ville ha redan slut. :( Men biljetter det fick jag! :D Passade på att boka åt oss alla när jag ändå höll på.

På kvällen var det utgång med Emelie eftersom hon fyller år idag! GRATTIS! :D


GAGA JAJA

Idag släpps biljetterna till LADY GAGAS konsär i globen!! YEY


Onödigt bråk


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, JAG ORKAR VERKLIGEN INTE!

Hatar all drama och onödiga bråk!


RSS 2.0