Trötter

Nu är jag lite trött.. Jobbade kväll i tisdags sov fem timmar jobbade dubbelpass i onsdags (15tim) sov fem timmar igen och öppnade i morse kl 6. Dessutom fastnade jag med bilen igår kväll.. I snön mellan två parkeringar. HELT JÄVLA FAST! Så jag fick ringa till brorsan och kolla om han hade nån snöspade, men det hade han inte.. såklart. Så det var bara ut och putta på. Det hade säkert varit lite komiskt om klockan inte hade varit elva på kvällen och jag skulle upp i och jobba..

Tankspridd som jag är så glömde jag telefonen hemma så nu kan ingen ringa..
Tur el otur?
I stand alone

I morgon är det dubbelpass igen.


Nyheter?

Har jag berättat att jag skickade tillbaka mitt mobila internet? Det funkade jättebra, i två dagar. Jag tog Tele2s mobila internet large som kostade 229kr i månaden. Det var det största man kunde ta om man ville ha mobilt.. Det funkade fint.. fast det var bara det att man inte kunde surfa obegränsat. På 10GB låg gränsen och efter ca 2 dagar fick jag ett meddelande att jag hade använt upp 90%.. om jag ville fortsätta surfa så skulle jag få köpa till 5GB till... KÖPA! GLÖM DET! Så jag skickade tillbaka skroten. Det känns som att det får bli ett fast bredband för mig nästa gång jag beställer internet. Tills dess tänker jag snylta på päronens eller brorsans. ^^

Igår när jag kom från jobbet la jag mig i sängen kollade tv och moffade chips, va ganska trött. En kompis skickade mess och sa att hon var nere på stan. Jag hade mina aningar om att hon skulle på krogen och var nästan säker på att jag inte ville med till sista messet. Då hon frågade.. Då var det bara av med mjukisbrallorna och hoppa in i duschen. Jag träffade min kompis och hennes kille på Å, där jag flörtade lite med spelkillen och gick 50kr + på black jacken. ;) haha. Sen gick vi till BMB där det var sjukt mycket folk i shlager o R&B:n. Påväg hem hittade jag en 20:a.
23/1 http://www.bluemoonbar.se/vasteras/ - Försök hitta mig ;) haha

Jag skulle jobba kväll dagen efter så jag sov halva dagen. haha. Och SORRY LINDA, att jag bangade i fredags! Men jag skulle faktiskt öppna SJÄLV. Vi får ta det en annan dag.

Tydligen har jag börjat prenumerera på VLT.. Jag skulle bara ha en vecka. Gratis prova på, men det verkar som om de fortsätter skicka så jag får väll betala det tillslut ändå :S Det fula var att de ringde och frågade om jag ville förlänga tidningen innan den ens hade börjat trilla ner i brevlådan.. hmm.. ibland undrar man..
*Ganska ofta undrar jag...


Skunkus



IMOGEN HEAP
~ Hide and seek, remix

Man måste ju bara gilla slutet på denhär remixen... haha


Krooogen

Hittade shysstaste remixen med Rihanna


RIHANNA
~ Russian Roulette, remix

Veckan har gått fort.. Jag trodde att jag skulle få vara ledig en vecka, men icke då. Jobb, jobb, jobb. Men det är bra för ekonomin ^^

I lördags var jag och en kompis ut.. Nån som vill gå ut på lördag? Jobbar eftermiddag på söndag. Men ialf. Vi gick först till Pluto men där var det helt tomt.. tror det var två killar som gick runt där inne.. Vi pratade med tjejjen som stod i garderoben, trevlig tjej. Hon kunde bjuda oss på inträdet. Men hon sa att hon inte kunde lova att det blev mer folk.. Behöver jag säga att vi inte stannade?
Vi gick vidare till BMB.. Där var det lite folk ialf. Vi gick in och stod i minsta kön jag sett.. De kollade inte ens leg... Det var nog första gången.. Jag börjar bli gammal! buhu :P Ca 30 min senare var det fullt med folk.. Var kom allt folk ifrån? haha det var till o med kö utanför.. Vi shottade lite och hade trevligt, träffade bekanta och dansade. "Någon" drack lite för mycket.. haha. När klockan va 2.25 gick vi ut och sprang till bussen, som vi MISSADE! Med typ en meter. Jävla busschafför!! Kan man inte vänta 2 min när man kör sista bussen??? Den var till o med 2.29 när han åkte! Vilken lodare. Det fick bli taxi hem. :P

På söndag började jag kl 10 så det var bara upp och hoppa.


Nyårsafton..

Kvällen började med middag hemma hos mor och far.. oxfile och potatisgratäng. mmm
Sedan tog jag taxi hem till en kompis där det var fest.. det kostade mig 300 spänn!! 300.. vem betalar det?! Jag tydligen.. haha

Nyårsafton var helt okej. Hade trevligt med mina vänner.. Blev en hel del att dricka.
Vid tolvslaget gick alla ut för att skåla in det nya året.. varför går man ut? det är ju kallt. Man kan ju stå inne och kolla på raketerna.. men antar att det inte ger samma maffiga intryck. Det blev ett antal nedräkningar innan klockan tillslut slog tolv och vi skålade in det nya året. Skumpa för vissa, men vadsom dög. Några minuter över tolv vandrade jag och en kompis iväg för att se raketerna bättre. En taxi kör förbi oss på gatan och jag tittar efter den. Då ser jag någon som springer mot taxin och armbågar min kompis lite i sidan. "Du, jag tror det är någon som springer utan tröjja" två sekunder senare har personen sprungit förbi taxin och jag armbågar min kompis igen litte snabbare. "Det är nån som springer naken". Förbi oss springer en snubbe från festen utan en tråd på kroppen. Lite längre ner på gatan vurpar han och träffar på en barndomskompis... Sen springer han tillbaka igen.

Och VARFÖR+ jag bara undrar varför är det alltid någon tjej som springer runt och raggar nyårskyssar åt en kille?? Det är SÅ FEL. Vill han ha en puss så får han väll lära sig att ragga själv..? Bara för att man är singel så vill man inte sympatihångla med nån random snubbe. HELT FEL. Sånt går bort! Hånglar jag med nån är det för att jag vill och inte för att någon annan tycker att jag borde.

Men helheten var najs, jag gick hem runt halv fem. Det är skönt att vakna upp i sin egen säng ^^
Älskar min säng, sova sova sova
Gonatt


Gott nytt år! ^^

Gott nytt år alla glada!

I årets första inlägg lägger jag in en bra låt.. Är det bara jag som tycker det eller påminner hon inte om Robyn? Jag skulle lätt kunna trott att det var Robyn som sjöng.




LINDA SUNDBLAD
~ Let's Dance


RSS 2.0